Társasjáték klub idén is

Bevezető: 
Ha péntek, akkor társasjáték klub. Te voltál már?

Egy olyan közösségi tér vagyunk, ahol nem csak jókat beszélgethetsz a barátaiddal, hanem különböző társasjátékokkal is játszhattok. A móka garantált a hangulat fergeteges.
Gyere, ha nincs hol, vagy nincs kivel játszanod, esetleg nem vagytok elegen, vagy csak jobb lenne közösségben...
Tölts el önfeledten pár órát nálunk péntekenként társasjáték klubunkban, vagy a hét bármely napján nyitvatartási időben! :)

Mondd, mutasd, rajzold, gazdálkodj, taktikázz!
Foglald el az országot, vagy akár az egész világot a Honfoglalón keresztül. Vásárolj telket, ingatlant és gazdagodj meg a Monopolyban. Alkoss szavakat és gyűjts minél több pontot a Scrabble-ben. Beszélj, rajzolj, mutogass tabuk nélkül az Activityben, vagy beszélj a tiltott szavak nélkül a Tabuban. Ezekkel és sok más érdekes, izgalmas játékkal, valamint magyar, francia és UNO kártyával várunk benneteket! 
Éééééés mindemellett a GeekHub jóvoltából néhány igazán különleges játékkal is bővült a kínálatunk. Olyan finomságokat is megtalálhattok, mint a Warhammer Quest, Zombicide, Robinson Crusoe, XCom, Star Wars: X-Wing miniatures, StarWars: Edege of the Empire Beginner Game és a Sycthe. 
Esetleg ha van olyan saját fejlesztésű társasjátékod, amelyet szívesen bemutatnál másoknak, várunk a klubunkba sok szeretettel! :)