Csata a párnáért

Bevezető: 
Rendhagyó párnacsata zajlott az Új Nemzedék Budapesti Közösségi Térben április 4-én egész nap. Csapatok versenyeztek egymással, de nem egy időben. Csapatuk egyik fele a környéken kereste a "harci párna" rejtekhelyét, a közösségi térben maradt "túszok" ugyanezt tették,majd a két fél a végén összeadta információit - ezzel minden csapat meg is találta A PÁRNÁT!

Önkéntes segítőnk, Rita a csata a párnáért játékról, élményéről számol be: 
"Hogy milyen érzés volt önkéntesnek lenni egy rendhagyó párnacsatán? Három szóval tudnám jellemezni: vidámság, móka és kacagás. Na jó, nem szeretnék ennyire sablonos lenni. Viszont jókedvben tényleg nem volt hiány. Már a program szervezése is jó hangulatban telt, mindenki szabadon elmondhatta az ötleteit, véleményét. Ezután következett az esemény lebonyolítása. Mivel a játéknak több helyszíne is volt, így folyamatosan figyelni kellett, hogy minden és mindenki időben a helyén legyen, de szerintem ez is jól működött. Emellett jó volt látni a csapatok lelkesedését és azt, hogy milyen ügyesen oldották meg a nehezebb-könnyebb feladatokat. 
Összességében tehát mit mondhatnék az önkénteskedésről? Érdemes volt kipróbálni. :)"

A győztes csapat, akik a leggyorsabban teljesítették a játékot, pedig ezt írták nekünk: 
"A Párnacsata nap alkalmából 2017. április 4-én szervezett Csata a párnáért játékon vettünk részt, mint a BGSZC Katona József Szakközépiskolája Szakiskolája és Felnőttoktatási Gimnáziumának 10.E Koboldok csapata! 
Egy igazi csapatjátékról szóló program volt. Élveztük a légkört, a családias környezetet. Értékeltük a kreatív és szellemes ötleteket. Kedvesek voltak a megállókban lévő segítők-szervezők. Összekötött minket a játék és ennyit nem futottunk életünkben.
Köszönjük az élményt.
 Koboldok"
 
Nagy élmény volt, jövőre újra csatába indulunk!