DÖK Nap Vol.4 - Összefoglaló avagy milyen volt a nap egy résztvevő szemszögéből

Bevezető: 
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a DÖK szakmai nap a budapesti Új Nemzedék központ által. És biztos vagyok benne, hogy erre a június elsejére egy jó ideig emlékezni fogunk mindannyian.

Az egész egy kis két órás bemutatkozással kezdődött. Megismerkedtünk a többiekkel, magunkkal, elmagyaráztuk a többieknek, hogy kinek milyen az iskolájában működő IDB (Iskolai Diákbizottság) vagy DÖK (Diák Önkormányzat). Néhányan versenyeztünk, hogy melyikünknél lustábbak az iskola tanulói, majd az ez után következő szünetben kis csoportokba vergődve ismerkedtünk meg jobban.

Majd jött az első workshop, a csapat felének ’Személyes hatékonyságról, és stresszkezelés’-ről volt szó, a másik csoport (itt voltunk mi is) a ’Szerepek és csoportok’- témakörben mélyülhetett el. Természetesen mind ezekre, mind a délutáni workshopokra nap legelején iratkoztunk fel.

Ezután jött egy kis ebédszünet 13:45-től 14:15-ig, és kezdődött is a második workshop. Itt a ’Vezetői készségek erősítése’ és a ’Hatékony kommunikáció’ témakörök közül lehetett választani. Én itt a ’Hatékony kommunikáció’ témakörben vettem részt.

Rendkívül élveztem a napot, és szinte biztos vagyok abban, hogy a többiek is.

Nagyon jó szórakozás, sok hasznos információ, és remek társaság, ezt kaptuk ezen a napon, és ezt köszönjük! És ha a jövőben megrendezésre kerül még ilyen nap (amit nagyon remélünk), akkor mindenképpen gyere el Te is!

Esti Bálint, Bagotai Tamás
2 résztvevő ajánlásával