Egy hely, ahol Önmagad lehetsz!

Bevezető: 
Amikor először hallottam a Közösségi Térről, nagyon nem akartam ide jönni. Túl valószerűtlennek tűnt az, hogy milyen közel van, és hogy mennyi mindent lehet csinálni. Amikor aztán egyszer sikeresen elrángattak a barátaim, mondván, hogy „majd meglátod, hogy miután egyszer már voltál, elhozni nem lehet majd innen”, igazuk lett.

Számomra az elmúlt 3 évben egy nagyon fontos helyet jelentett a Közösségi Tér. Tudtam, hogy mindig van, egy hely ahova mehetek, ahol barátok vesznek körül. Ezen kívül rengeteg izgalmas programon is részt vehettünk, sőt szervezhettünk is. Vegyük például a karácsonyt. Hatalmas rohanás mindenhol, vendégek mindenkinél. Hol találkoznál a barátaiddal, ha senkinél sem jó? A válasz az orrunk előtt volt.

Ha nem lenne a Közösségi Tér, az a társaság, akikkel jóban vagyok, közel állunk egymáshoz, sem maradt volna ennyire szoros kapcsolatban általános iskola után. Régebben gyakrabban jártunk ide, de mivel a város központjában van még most is könnyűszerrel látogathatjuk. Ez egy remek hely mindenki számára, itt igazán önmagad lehetsz. Rengeteg új emberrel ismerkedhettem meg ezáltal és nagyon sok jó emlékem kötődik ide.

Nagyon remélem, hogy még sokáig a Közösségi Tér lesz az a hely, ahol tudom, hogy bármikor ki tudok szakadni kicsit a rohanó mindennapokból. Köszönünk mindent nektek!

Blanka (15)