Élményeim a Bűvészsuliról

Bevezető: 
Mintha csak tegnap lett volna, hogy az egyik kedves osztálytársam elhívott a születésnapi bulijára. Örömmel fogadtam el a meghívást, s mint kiderült egy egészen különleges zsúr várt ránk. Bűvészek egyedi és látványos műsorokkal tették felejthetetlenné számunkra azt a napot. Az előadás hatására megfogadtam, hogy ettől a naptól fogva heti rendszerességgel fogok eljárni a sokak által csak „Bűvészsulinak” becézett programra. Természetesen ehhez szükség volt anyukám beleegyező szavára is, aki egyértelműen jelezte, hogy örül az ötletnek! Ennek már két éve. Azóta is óriási lelkesedéssel járok bűvészkedni, hisz tudom, mindig tanulhatok valami újat!

Eleinte csupán hárman voltunk, azonban ahogy telt-múlt az idő egyre jobban terjedt az esemény híre és ebből fakadóan megnőtt a résztvevők száma is. A közeg nagyon jó, élvezem, hogy új emberekkel és új trükkökkel ismerkedhetek meg. A tanárok nagyon kedvesek, de éppen annyira szigorúak és következetesek, amennyire a hatékony munka megkívánja.

Személy szerint a kötél trükköket és az egyszerűbb kártyatrükköket kedvelem a legjobban. Számomra a „háromszínű kötél” trükk az egyik legkedvesebb, melyet az első versenyemre készülve tanítottak meg nekem. Maga a megmérettetés nagyon izgalmas volt, hiszen nem csak a trükkök sikeres végrehajtása jelentett kihívást, hanem a lámpalázamat is le kellett győznöm. A verseny után, eredményhirdetés közben természetesen nagyon izgatott voltam. Amikor meghallottam, hogy harmadik helyezést értem el, hatalmas büszkeség fogott el. Ez az megcsináltam, jól teljesítettem életem első bűvészversenyén és nem is akármilyen eredménnyel!

Természetesen ezután sem hagytam fel a Bűvészsulival. A közöség nagyon jó, mindenki nagyon kedves és vicces, szeretem őket. Rengeteg új és jó dolgot kaptam ettől a közösségtől: A tanáraimat, a barátaimat és a trükköket.

Nóra (12 éves)