Újra indult a K-pop csapat Salgótarjánban!

Bevezető: 
A K-pop koreai zenei műfaj, amely világszerte egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A salgótarjáni Hope Of Freedom nevű K-pop Cover csapat 2018. május 18-án alakult.

A csapatunk jelenleg 7 főből áll (Byul, Ruri, Rara, Luna, Nikka, Droxun, Nari). Hetente többször ellátogatunk az Erzsébet Ifjúsági Alap Salgótarjáni Közösségi Térbe. Ezeken az alkalmakon K-Pop előadóktól hallgatunk zenéket, aktuális videó-klipeket nézünk; illetve táncmozdulatokat gyakorlunk. A koreográfia tanulását mindig együtt tesszük, így gyakoroljuk az egyszerre mozgást. Minden bandát/szólistát kedvelünk, de "nagy kedvenceink" az EXO, az ATEEZ, a Mamamoo és az Everglow.

Azért szeretünk idejárni, mert nagyon sok segítséget kapunk, és kikapcsolódhatunk egymás társaságában. A közös érdeklődés által egy lelkes és aktív baráti közösség jött létre, már-már egy kis család vagyunk.

Jövőbeli terveink között szerepel, egy salgótarjáni K-pop találkozó szervezése, illetve fellépni Mondocon-on. Ezenkívül szeretnénk még több tagot toborozni a csapatunkba.

Amennyiben szereted a K-popot, az animéket és szeretnél egy jó és összetartó csapat tagja lenni, szeretettel várunk minden hétfőn és szerdán az Erzsébet Ifjúsági Alap Salgótarjáni Közösségi Térbe!

Endrész Csanád, 21 éves