Volt egyszer egy „Üzenőfal” festés a Salgótarjáni Közösségi Térben

Bevezető: 
Az egyik délutánon a Salgótarjáni Közösségi Tér bejáratának falánál „Üzenőfalat” alkotottunk. Az esemény azzal indult, hogy előkészítettük a kézlenyomatokhoz használt színes temperafestékeket, ecseteket.

A K-popos csajokkal azt találtuk ki, hogy kézlenyomatainkkal egy virágot formázunk, ezzel is jelképezve csapatunk egységét.

A falfestés során nagyon sokféle kézlenyomat született pl. volt egyszínű; színes; névvel ellátott és volt olyan is, aki minden ujját más színűre festette tükrözve az itteni vidám hangulatot. A résztevők kreativitása szárnyalt, és sikerült még színesebbé tenni a Közösségi teret.

A falfestés során azonkívül, hogy jól szórakoztunk és kikapcsolódtunk az volt a jó, hogy még több közös élményt szerezhettünk, és még jobban összekovácsolódhatott a „Nemzedékbe” járó fiatalok kemény magja.

Az elkészült kézlenyomatok után egy filmszalagot készítettünk a falra és a Közösségi Térben készített képeket ragasztottunk bele.

A dekorálás jó hangulatban telt, többen még napokkal később is szívesen mutogatták egymásnak a képeket és a kézlenyomatokat.

Sajnos mindez már csak emlékként él bennünk ugyanis szeretett közösségi terünk végleg bezárásra került, de az ott töltött időt és boldog emlékeket soha nem feledjük! Mosolyogva gondolunk vissza a sok mókára és rendezvényre, amiben részünk volt a „Nemzedékben”.

Makai Réka (17 éves)