Első kör kávénk vízzel és jéggel volt hígítva. Figyelembe véve, hogy a kávét vízzel főzzük le, nekem eszem ágába se jutott volna vizet önteni hozzá, de az eredmény kellemes és hideg volt. A kávé, amiből készült nagyobb löketet adott, de nem azért, mert erősebb volt, hanem mert gyorsabban szívódott fel. A következő a nitrogénes kávé volt, ami ezáltal habkrémes állagot kapott. A lágy italt utána csokoládéval spékeltük meg szirupformájában, ezzel édesítve a keserű ízt. Mint egy kellemes baráti társaság beszélgettünk a kávéról, és az azzal való tapasztalatainkról. Az első kör nitrogénes italunk fele arányban volt kávés, viszont azoknak, akik jobban szeretik keserűen, volt egy 2/3 arányban kávésabb változat is. Nekem a keserűbb változat nyerte el a tetszésem, mert az előzővel szemben itt éreztem a kávénak az ízét. Viszont az abszolút favorit a csokival öntött változata volt. Ahogy a keserű kávé, a krémes állag és az édes csokoládé íze eggyé vált a szájban, tökéletes íz harmóniát váltott ki.
Remélem, lesznek még ehhez hasonló kóstolások, mind az ízek, mind a társaság szempontjából.
Balázs Móni