Gyere te is a régi Zalai gyógyszertár helyén található Új Nemzedék Ceglédi Közösségi Terébe

Bevezető: 
Lehetőség, jó közösség, barátok, jó programok, társasjáték, személyiség formálódása, önmegvalósítás, jó szándék, családias légkör, nagy beszélgetések, ismerkedés, nevetés, tea, segítőkészség, királyság, ping-pong, xbox, béke. Ezekkel a szavakkal jellemezték a ceglédi fiatalok a nemrégiben nyílt Új Nemzedék Ceglédi Közösségi Teret.

Az Új Nemzedék ceglédi közösségi tere igazán hangulatos, barátságos hely a belváros szívében. Az épületet mindenki csak úgy ismeri, hogy a régi Zalai patika épülete. Nagy ablakain csak úgy árad be a fény és ömlik ki a vidám zsivaj, néha hangos zene, de ez egyáltalán nem zavarja, inkább csalogatja a járókelőket, hogy benézzenek, mi is lett a régen bezárt gyógyszertár helyén.

Milyen is hát ez a közösségi tér?

Akik már jól ismerik, úgy jellemzik, hogy egy hely, ahol barátokat találsz, jó szándékkal találkozol, társasjátékozhatsz, xbox-ozhatsz. Kávé és tea mindig akad, sőt ha hozol be magaddal egy doboz teát vagy kávét, cukrot, másnapra is marad.

Akik nap mint nap betérnek azért szeretik, mert jókat lehet beszélgetni egymással, a közösségi tér munkatársaival, biztos pont a délutánban, ahova mindig be lehet térni.

Mivel vár téged is a közösségi tér?

Játékokkal, klubokkal ( társasjáték klub, Anime klub, Fifa klub), nyüzsgő élettel.

A Közösségi tér munkatársai segítségedre lehetnek, ha beszélgetnél ügyes-bajos dolgaidról, kérdéseid vannak vagy tanácstalan vagy a jövőddel kapcsolatban.

Ha önkénteskedni szeretnél, netán az Iskolai Közösségi Szolgálattal kapcsolatos kérdéseid támadnak, szintén örömmel állunk rendelkezésedre!

Különböző programok is várnak itt rád. SŐT! Szervezhetsz te magad is programokat, segítünk benne. Így jött létre az Anime klub is, de van zenekar is, amely tagjai rendszeresen nálunk próbálnak.

Közösségi terünkhöz csatlakoztak olyan szervezetek, csoportok, akik saját programjaikhoz kerestek helyet és lelkes, érdeklődő fiatalokat. Így jött létre a társasjáték klub.

Csatlakozz szervezeteddel, közösségeddel te is. A tér helyet ad a ti programjaitoknak is!

Nálunk mindig lesz helyed!