Akusztikus Est: az első fellépés

Bevezető: 
Pontosan egy éve, hogy "bekopogott" hozzánk néhány srác, hogy ők szeretnének itt zenélni..nem bántuk meg, hogy igent mondtunk. :) Önkéntesünk beszámolóját olvashatjátok.

Büszke arcok, elégedett tekintetek. Ezekkel tudnám leginkább jellemezni az estét.

A fiatalok lelkes hobbizenészek, azonban bebizonyították, hogy a tehetség valóban utat tör magának, hiszen rengeteg gyakorlással (heti 5-6 óra) sikerült igazán kellemes és színvonalas előadást varázsolni a színpadra.

Egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna azt, ami február 19-én megtörtént. Végre elérkezett az idő, amiért a zenekar dolgozott: szűk családi, ismerősi, baráti körben megmutathatták magukat és tudásukat.

A debütálás olyan jól sikerült, hogy a zenekar szeretné nagyobb közönség előtt megismételni a produkciót, amiben Szőke Andrea, a győri közösségi tér vezetője maximálisan támogatja a fiatalokat.

Az est hangulatát tekintve nagyon bensőséges volt és a visszajelzések alapján valódi élménnyel távozhattak a meghívott vendégek.

Számomra is hatalmas megtiszteltetés, hogy az előkészületektől kezdődően a színpadra lépésig segíthettem az esemény létrejöttét és ott lehettem a koncerten. Úgy érzem, hogy "valami elindult" és szeretnék továbbra is részese lenni. Drukkolok a srácoknak, megérdemlik a figyelmet.

 

(Száraz Viktória - önkéntes)