Párna-Fogat verseny Győrben

Bevezető: 
A Párna-Fogat versenyen 6 csapat különböző ügyességi feladatokban mérte össze tudását. Az esemény a Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központban valósult meg. A továbbiakban önkénteseink élménybeszámolóit olvashatjátok.

"2017.április 4-én 43 diák mozdult meg egy kis játékra, amely a Párna-Fogat nevet viselte. Számomra igazán szórakoztató volt és nagyon szívesen beálltam volna a csapatok bármelyikéhez, azonban nekem kellett figyelnem a játék tisztaságára, ami szintén hatalmas élményt jelentett." (Alex, önkéntes)

"Hangulatom egy csapásra megváltozott, amikor elkezdődött az event. A dolog kicsit talán komolyabb volt annál, hogy rengeteg ember üti egymást párnával. Nem, az nem túl kreatív, valljuk csak be. Esetünkben, ha saccolnom kellene, azt mondanám, hogy többen voltunk, mint negyven fő. Bevallom őszintén, én is beálltam a csapatokhoz. Nem csupán azért, mert többségében igen lelkes és kedves fiúkból álltak a csapatok. Dehogy is. :) Több a kreativitást, a gyorsaságot, a csapatszellemet segítő játékos feladatot kellett teljesíteni a csapatoknak, amelyekhez természetesen csak egy igen trendi és szexi párnára volt szükség. Na meg persze a jókedvre.

A Párnacsata Világnapja tök király, főleg, ha az Új Nemzedék Győri Közösségi Tere rendezi! Szórakoztat, kikapcsol, és nem mellesleg mosolyt csal mindenki arcára. „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni!” (Anna & the Barbies: Márti dala) El kell jönni! Ki kell próbálni! Csinálni kell!" (Viki, önkéntes)