Csocsó Bajnokság Kecskemét - "EZZAZ"

Bevezető: 
Egy csocsó bajnokság margójára... ;)

"Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben."

Csukás István

Azt hiszem a húszat bőven megütöttük. Legalábbis én így számoltam. Bár a matektudásommal…. Na mind1. Egy élmény volt. De tényleg! Emlékeztek arra ho…. Ja, persze, már el is felejtettem, hogy itt senki sem érti, miről van szó.

Hát azt kell, mondjam, sok mindenből kimaradtál. Te! Igen te! Nagy baklövés volt, hogy kihagytad a nagy csocsóbajnokságot az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Terében! Ugyanis élményekkel teli délutánban részesültek a fiatalok a pihentető szünet után.

A fél négykor kezdődő versenyre több mint tizenöten jelentkeztek, de a nézőket és a további vendégeket még bele sem számoltam. Ildikó és a többi szervező is nagy örömmel fogadta a fiúkat, mivel többségben hímegyedekkel lehettünk együtt ezen a délutánon. (Hol marad a feminizmus csajok?!)

De azért nem csalódtam. A pasikkal telt közösségi tér nevetéstől volt hangos, valamint a jobbnál jobb zenékkel, amik színesítették az amúgy is emelkedett hangulatot. A szoros küzdelmekből nem maradtak el a hangos ÓÓÓ-k és az EZZAZ!-ok sem.

A Csocsó Bajnoka címre párosan és szólóban is lehetett nevezni, mindenki derekasan küzdött a mindent jelentő érmekért.

A szólóban nyomók Csocsó Bajnokai:

  1. Kovács Dávid 
  2. Pálfistyák János  
  3. Kovács Gábor              

Innen is gratulálok a sikeres meccsekhez!

A nyerő párosok pedig nem mások lettek mint:                   

  1. Kovács Dávid és Prohászka Nándor 
  2. Solymosi Gábor és Somodi Gábor 
  3. Kovács Gábor és Szemerédi Gábor                       

Nekik úgyszintén jár a dicséret.

Bevallom őszintén, nagyon elfáradtam, pedig csak kívülről figyeltem az izgalmas eseményeket! Te pedig! Igen, még mindig hozzád beszélek! Ne hagyd ki legközelebb az ilyen szórakozást. Hisz az élet olyan, mint a játék, különös, csodaszép és csodajó, nyitható és csukható, gomb és gömb és gyöngy, gyűrű. Vagy csak egy csocsóasztal. Teli bábukkal, akik sok izgalmat tartogathatnak neked.

írta: Sipos Rita Veronika (DUE diákújságíró)

További képek az eseményről:

https://www.facebook.com/pg/ujnemzedekkecskemet/photos/?ref=page_internal