Ez egy hely NEKED Miskolcon

Bevezető: 
Szeretnéd kibontakoztatni a tehetségedet? Egy jó társaságra, szórakoztató időtöltésre, beszélgetésre, vagy csak egy csendes zugra vágysz, ahol esetleg kedvedre böngészhetsz a világhálón? Akkor gyere be hozzánk! Nálunk mindig lesz számodra is hely!!!

Az Új Nemzedék miskolci közösségi tere mindig élettel teli, számos színes, érdekes ,szabadidő hasznos eltöltésére irányuló program várja a betérő fiatalokat melyben rendszeres és alkalmi foglalkozások is fellelhetőek egyaránt.

Közösségi életünk jelentős részét alkotja a tánc, a zene, ének , színjátszás.

Komoly szerepet tölt be a tehetséggondozás, tehetségkutatás.

Több színjátszó csoport, fiataloktól a régebb óta fiatal tagokból álló amatőr egyesület próbál nálunk heti rendszerességgel, és használják technikai berendezéseinket alaklomról alkalomra.

Lehetőség nyílik betekintést nyerni világbajnok tánctanárok által vezetett formációs táncokba. Kedv szerint kipróbálási lehetőséget biztosítunk a betérő fiatal érdeklődők számára.

a BEFORE THE LAST amatőr, középiskolás és egyetemista fiatalokból álló zenekar kezdi pályafutását akik a mi saját gondozott zenekarunknak tekintik magunkat, és összejöveteleinken , rendezvényeinken, programjainkon, szívesen zenélnek, ezzel is növelve az esemény hangulatának színvonalát.

A zenei nevelés, tehetséggondozás fontosságának nyomatékot adva indítjuk hamarosan elismert művészekkel karöltve a „Hangadó” tevékenységsorozatunkat, mely során útmutatást biztosítunk feltörekvő nagyreményű tehetségeknek a pop szakmához , és annak buktatóira hívjuk fel a figyelmet.

Képzőművészeti tehetséggondozásunk alapjául szolgál a „Mesterek és Tanítványok” kiállítás sorozat, melyen feltörekvő, tehetséges fiatalnak biztosítunk lehetőséget , munkáik bemutatására- egy-egy elismert szakmabeli mester munkáival.

Ezen felül ismertté vált a miskolci diákok számára, hogy szabadidős programjaik, baráti összejöveteleik lebonyolítására „Ez egy hely, Neked!” –ingyenesen, ahol a jókedvű közösségi együttlété a főszerep, mindenféle fogyasztási kényszer nélkül.

Fogyasztási kényszer…….kérsz egy teát vagy egy kávét? J

Egy becsületkasszában mindig van annyi apró, amiből mindenki számára sikerül biztosítanunk egy kis meleg folyadékot, vagy hideg limonádét, ha betér hozzánk és megszomjazik.

 

Borsodban egyedülálló módon nálunk működik egy reggae közösség A -Steel City Massive , melynek klubösszejövetelei havi –kéthavi szinten valósulnak meg , és a raszta kultúra sajátosságai, - haj, ruha, zene - jelennek meg ilyenkor.

Helységünkben otthon érzik magukat, és a családias légkörű foglalkozásoktól a nagyobb létszámú tevékenységekig egyaránt, fegyelmezetten és jókedvűen zajló programokról beszélhetünk.

Fontos megemlítenem  a Miskolc Városi Diákönkormányzat működését, akik szintén nálunk találtak otthonra és nagyon aktív, intelligens és segítőkész tagokból álló csapatról beszélhetek. Közülük kerülnek ki jórészt olyan önkéntes segítőink, akik programjainkban kötelességüknek érzik aktívan, hasznosan részt venni és a többieket motiválva hely állni.

Rendszeresen részesültek az általam vezetett önismereti és fejlesztő tréningekben is, saját kérésükre.

Alkalmi tevékenységek és szabadidő hasznos  eltöltését képezi a Slam Poetry csoportunk jelenléte, akik továbbra is részt vesznek közösségi életünkben, és vendégeink voltak az elmúlt időszakban.

Nem zárkóztunk el az AT HOC jelleggel történő bejelentkezésektől sem, így kerülhetett sor rögtönzött stúdióként szolgálva interjúk lebonyolítására TV, Rádió és helyi sajtónak, különböző fiatal tehetségekkel, akik most bontogatják szárnyaikat, illetve egy-egy rendezvény, rendezvényünk aktív tagjaiként élményeikről beszélgettek.

További célok között szerepel, hogy a felnövekvő ifjúságnak az egészséges életmód és sport fontosságát is népszerűsítsük, erre használva eszközül pl. a jógát, a meditatív foglalkozásokat, melyet úgy gondolom, NEM LEHET ELÉG KORÁN ELKEZDENI!

hiszen a testi egészség másik fele a mentális épség.

 

Egyszóval, itt egy HELY NEKED, ahol bármikor szívesen látunk, otthon érezheted magad és mindig számíthatsz egy jó szóra, vagy segítségre az életed bármely területén érzed, hogy elakadtál, vagy csak megerősítésre vágysz!

 Gyere és érezd jól magad nálunk, legyen ez a hely a második otthonod!