Ha kell egy hely! :D

Bevezető: 
Ugorj be hozzánk, ha egy jó programot keresel, ha tennél valamit másokért, ha segítségre vagy csak egy tanácsra van szükséged, ha szívesen lennél egy új csapat tagja vagy csak helyet keresel a társaságodnak, ha ismerkednél, tanulnál, tapasztalnál, nevetnél, játszanál vagy ha úgy döntesz, most megvalósítod az álmaidat!

Az Új Nemzedék Szegedi Közösségi tere egy rendkívül színes és multifunkcionális tér a város központjában, amely mindenki számára teret biztosít. Programjaink és rendezvényeink elsősorban 12-25 év közötti fiataloknak szólnak, de az ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Rendelkezésedre állunk, ha kell egy hely, ahol megvalósíthatod az ötleteidet, segítségre van szükséged vagy csak beszélgetni szeretnél valakivel. Klubjaink rendkívül színes programlehetőségeket kínálnak nektek, nálunk mindenki találhat számára érdekes szabadidős tevékenységet!

Az Új Nemzedék kollégái, ifjúsággal foglalkozó szakemberei segítségedre lehetnek a pályaorientációban, tovább tanulási kérdésekben, álláskeresésben, szociális ügyek megoldásában, ifjúsági programok szervezésében, a fiatalok mozgósításában. Részt veszünk az Iskolai Közösségi Szolgálat programjában, így nálunk is teljesíthetitek az iskolai közösségi szolgálati időtöket, miközben sok-sok színes programnak lehettek a részesei.

 

Megosztanád a véleményedet?

Segítünk, hogy eljussanak, oda ahova kell!

Nincs kivel lógni?

Gyere be!

Van kivel lógni, de nincs hely?

Várunk szeretettel!

Megvalósítanád az ötleteidet, programot szerveznél, de nem tudod hogyan?

Segítünk megvalósítani!

Van már egy működő közösségetek, klubotok, de nincs hol próbálni vagy rendezvényeket tartani?

Nálunk elfértek!

Szeretnétek saját klubbot?

Várjuk az ötleteiteket!

 

#táncklubok # zsonglőrtréning #társajátékok #ifjúságirendezvények #médiaklub #englishclass #filmklub #improvizációsszínház #rajzklub

#közösségimunka #ifjúságsegítés

 

#ÚJ #NEMZEDÉK #SZEGED