Megkerestük és megszerettük a teret!

Bevezető: 
2017. 06. 17-én, szombaton mi is részesei voltunk annak az országos akciónak, melynek keretén belül barátságosabbá, élvezhetőbbé és élhetőbbé varázsoltuk közösen városunk egyik népszerű terét.

Pont egy hete ilyenkor még aggódtunk, hogy az akciót le kell fújni - hiszen eléggé beborult az ég és az időjárás előrejelzés sem ígért túl sok jót, de szombaton napsütésre ébredtünk - igaz szél kíséretében. Ez utóbbi jelenség és a veszélyesnek tűnő esőfelhők ugyan néhány embert inkább otthon marasztaltak, de végül jónéhányan összegyűltünk, hogy lelkesedésünkkel és a rendelkezésünkre álló eszközökkel szebbé varázsoljuk a székesfehérvári Béke teret.

Igyekezetünknek köszönhetően 10 pad kapott teljesen új külsőt és számos szemeteszsák telt meg hulladékkal - az ott élők legnagyobb örömére. Akciónk szükségességét az ottlakók lelkes biztatása (és végül közénk állása) is jól bizonyította. Sikerét pedig az azóta is beérkező "nagyon szép lett a tér" és "reméljük nemsokára lesz hasonló akció, melyhez tudunk mi is csatlakozni" üzenetek :) 

Kerestük. Szerettük.

Most pedig keressük a következő szeretnivalót :) Addig is, köszönjük, hogy velünk voltatok!