Új Nemzedék Szolnoki Közösségi Tér

Bevezető: 
A belváros szívében, könnyen megközelíthetsz minket, hiszen a legtöbben itt mentek el nap mint nap.

Nálunk mindenki megtalálja az éppen aktuális hangulatának, érdeklődésének megfelelő programot. Legyen szó társasjátékról, dartsról, xboxról vagy akár csocsóról, de nyitottak vagyunk bármilyen ötletetekre, hiszen ez a hely a Tiétek és Értetek van. Ha éppen csak egy csendes helyre vágytok, ahol olvasni, tanulni vagy csak szeretnétek elvonulni egy kicsit a mindennapok zajától nálunk mindenki megtalálhatja a „nyugalom szigetét” is. 

Problémát okoz, hogy egy nagyobb társasággal hova menjetek, vagy van egy önálló klubbotok, de nincs hozzá megfelelő teretek, az osztállyal csapatépítést szeretnétek tartani, de nem tudjátok hogyan kezdjetek hozzá vagy hol is tudnátok megvalósítani? Mi ebben is segítünk, hiszen 140 m2-es közösségi terünk csak rátok vár. A meglévő terünket a ti elképzeléseitek alapján szeretnénk csinosítgatni és színesebbé tenni, éppen ezért folyamatosan várjuk a kreatív ötleteiteket.

Meglévő foglalkozásainkhoz (darts klub, Fifa, kreatív klub, csocsó klub, társasjáték klub), csoportjainkhoz (break tánccsoport) is csatlakozhattok, de bármilyen más kezdeményezésre nyitottak vagyunk. Továbbtanulás előtt állsz, nem tudod merre tovább? Megoldhatatlannak tűnő kérdésed, problémád van, mellyel nem tudod hova fordulhatnál? Nincs más dolgod, mint felkeresni minket és megtaláljuk és össze is hozunk a megfelelő szakemberrel.

Várunk Titeket minden nap, és ne feledjétek, eshet eső, süthet nap nálunk a jó hangulat garantált!