Több vagy, ha adsz! - 72 óra kompromisszum nélkül Szombathelyen

Bevezető: 
A 72 óra kompromisszum nélkül országos önkéntes akció keretében gazdira váró szőrgombolyag kutyusokat sétáltattak az önkéntes lányok, valamint a srácok a Fekete István Állatvédő Egyesületnél 2017. október 13-án pénteken.

Vidám és szerencsés társaság toppant be előzetes egyeztetés alapján a Vízöntő utca 7. szám alatt található telephelyre. A gazdira várakozó szőrgombócok érdeklődve vették tudomásul, hogy végre ismét egy óra szabadság érkezett el a természetbe. Ugyan pórázon, de szaladgálhatnak és felfedezhetik ismét a környéket.

Hogy milyen élményeket sikerült a fiataloknak szerezni az önkéntes munkavégzéssel?

Kevin

Danival közösen sétáltattunk egy fekete, göndör szőrű kutyust. Aranyos, de nagyon szaglászós volt, így a séta során eléggé erősen húzott minket a póráz végén. Először egy nagy fehéret akartunk választani, de azzal valószínűleg nem bírtunk volna. Jó volt.

Sanyi

Egy pici, nagyon cuki fekete kutyát vittünk ki Marcival. Nagyon szelíd volt, és mindent megbámult. Egy jó élményt szereztünk.

Anna és Norbi

Egy hatalmas kutyust választottunk. Nagyon jó élményeket szereztünk. Már korábban is szerettünk volna részt venni egy hasonló eseményen, így nemcsak pénteken, hanem vasárnap is elmentünk a kutyusokhoz.

Az önkéntes fiataloknak köszönjük a részvételt, a képek pedig magukért beszélnek!

Kóta Melinda