Vár a gamer klub

Bevezető: 
Sziasztok! Minden héten pénteken 13-tól gamer klubot tartunk nálunk amire szeretettel várunk mindenkit! A klubb célja hogy jól szórakozzunk és hogy játékokkal fejlesszük magunkat! Sokféle játék alkalmas pl.: stratégiánk fejlesztésére és gyors helyzetfelismerés fejlesztésére is! Példának a Leuage of Legends amely egy olyan sikeres játék a mai világban ami már hivatalos sport lett és a játékban bárki elérheti azt a szintet hogy felvigyeljenek rá vagy csapatot tudjon alakítani és ezzel saját karriert is csinálhat!

A csapatok akár kijuthatnak a VB-re is jó szponzorok mellett amit nem nehéz nekik találni a számtech világában!

Minden évben megrendezésre kerül ( ez persze nem az Új Nemzedék áltál történik... ) a LOL ( Leuage of Legends ) VB-je és az első helyezet ( 5 fős csapat ) akár kb. 250 millió ft-ot is nyerhet rajta! Akinek van kedve saját barátokkal csapatot alakítani és beletanulni a játékba itt találhat nálunk segítséget! ;)

 

A játékban több mint 140 karakter van különbőző képeségekkel és a játék teljes magyar szinkronnal és felirattal rendelkezik MINDEN nyelven és 5v5 ( ez változhat játékmódtól függ )csapatok harcolna egymással a szurdokban!

Külön szokásunk tartani a játékokhoz oktatást is másik napokon ha elég mennyiségü igény van rá hogy senki se maradjon le!

 

Ezentúl retro játékokkal is szoktunk játszani egésszen a Ninento NES játékokig és van egy remek x-box 360 konzolunk is! ( Nem itéljük el a régi játékokat! ;) )

Bárkinek van ötlete szívesen fogadjuk a klubban ahogy mindenkit... szóval gyertek és rántsátok magatokat a monitorra nálunk!