Fiatalok Napja Veszprémben

Bevezető: 
2017.szeptember 15-én rendezték Veszprémben a II. Fiatalok Napját. Az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér lelkes fiataljai önkéntes munkában segítették a program megvalósítását.

A Fiatalok Napja az Aréna melletti téren várta a veszprémi és környéki fiatalokat. A színpadi produkciók mellett izgalmas versenyeken vehettek részt a résztvevők, amit az Élményzóna trénerei vezényeltek le. A kitelepülők közt kipróbálható volt a virtuális világ, de volt óriástársasjáték, longbord és gördeszka pálya. Népszerűnek bizonyult a rekeszmászás is, de a Streetball és a Viadal Harci pálya sem maradt üresen.

Az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér standjánál többféle módon próbálhatták ki kreativitásukat a fiatalok. Volt festés, zene, önkéntes és ifjúsági információs tanácsadás, önismereti tesztek és selfie verseny is.

A standnál jelentkezhettek induló ingyenes szakköreinkbe vagy már működő közösségeinkbe is!

A programra a tavalyi nyertes cserkész csapat is kitelepült, ahol lehetőség volt megismerkedni a szervezet tevékenységével, de volt kitűző gyártás, sőt még egy érzékenyítő foglalkozáson is részt vehettünk.

A színpadi produkciók sorában látható volt Kiss Richárd bűvész, illuzionista műsora, ami látványban és furfangban sem maradt el nagy sikert aratva a fiatalok körében.