Ismeretterjesztő óra kutyákkal

Bevezető: 
Az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tere kutyaterápiás ismeretterjesztő órát szervezett Bara Ivetta kutyatréner közreműködésével. A találkozón szó esett napjaink állatvédelméről, a kutyaválasztásról és az állatbántalmazásokról is.

A találkozón nem csak a tréner előadása varázsolta el a közönséget, hanem a különféle terápiás ebek is. A kicsikre is gondolva Kalocsa Edit és Leila kedves kutyás játékokkal várta a kicsiket, itt volt Tánya is ,aki első "bevetésén" igazán jól viselkedett, bár allergiája felerősödött a pajtások körében, mert a gazdi figyelme és gondoskodása mindig a legfontosabb. Kovács Adrienn kerekesszékkel érkezett, Hektor nevű mozgássérült segítő kutyusàval.Teràpiàs és Teràpiàs tanuló kutyusok mellett így egy, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület àltal kiképzett segítő kutyussal is megismerkedhettek a jelen lévők.

A tervek szerint az előadások rendszeresek lesznek majd, tematikusan áttárgyalva minden kutyát, kutyatartást, kutyanevelést átfogó témakört, melyek során lehetőség nyílik majd saját kutyusaitokat is bemutatni, illetve gyarapítani saját és persze kutyáitok ismereteit.