Miss Ervé könyvbemutató

Bevezető: 
Szabó K. Alexa a Veszprémi Új Nemzedék Közösségi Tér megnyitása óta ott önkénteskedik. Versíró kört vezet. Most pedig kiadásra került első verseskötete, ami 11 év munkáját foglalja össze. Alexa ugyanis 15 éves korától írja verseit.

A kötetbemutatón szép számmal jelentek meg érdeklődők. A beszélgetést Mezei Orsi közösségi tér vezető moderálta, a zenét Pető Ádi szolgáltatta. Alexa a versírás szeretetét nagyapjától örökölte, ugyanis Dunaújvárosban elismert kortárs költőként tartották számon. A mostani kötet egy naplószerű összefoglaló Alexa eddigi élettörténetéből. Bizalom, félelmek, családi kapcsolatok, barátságok, szerelmek. Minden, ami egy tinédzser majd egy fiatal felnőtt mindennapi életét körülveszi. Ezért is volt fontos, hogy a kötetet a közösségi térbe járó fiatalokkal is megismertessék. Alexa elmondta, hogy az egész kötet négy korszakra osztható. A program egy jóízű beszélgetéssel zárult. A mű olvasható, tanulmányozható a Közösségi Tér könyvtárában.

 

„Verses” programot legközelebb a költészet napján április 11-én tartanak az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Térben. Téma: József Attila és a borderline személyiségzavar.