Helló Zalaegerszeg!

Bevezető: 
Bemutatkozik az ÚJ Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér!

 

 

 

 

Belépve a közösségi térbe tapasztalhatuk egy nagyobb kivetítőt, mely segítségével az esetleges programokhoz hozzájárulva élvezetesebb élményt tudunk nyújtani, ami nem csupán egy előadást, beszámolót, hanem bármely más eseményt is közvetíthet ily módon.

Ezen kívül számtalan rendszeres programokra is invitáljuk a látogatókat, ahol ingyen teret

biztosítva tölthetik el szabadidejüket.Többek között kreatív-és sport foglalkozások (szabadidő hasznos és szórakoztató eltöltése a közösségi térben).

Egyéb, az ifjúsági korosztályt érintő olyan programokra is várjuk az érdeklődőket, ahol nemcsak egymást (kortársaikat), ismerhetik meg, de egy kellemes illetve hasznos napot is tölthetnek együtt, feltérképezhetik a tér jellegzetességeit, tevékenységét, szolgáltatásait.

Programok, lehetőségek a közösségi térben:

 

  • Játékos délutánok nemcsak tizenéveseknek (Darts, Csocsó, kártya -és társasjátékok széles köre)

Napi rendszerességgel betérő fiatalok "csocsó versenyeket" rendeznek maguk közt. Társasjátékok széles köre lehetővé teszi, hogy egyéni érdeklődésüknek megfelelően vegyék igénybe azt. A játék vidám hangulatban, kellemes társasággal tellik.

  • Befogadott rendezvények (Elsősorban kölcsönös kapcsolatra épül)

Vetélkedők, kreatív- csoportfoglalkozások, (mandalafestés, születésnapozás, meditációs est, évzáró rendezvények különböző szervezeteknek, jótékonysági akciók)

  • Kiállított alkotások megtekintése (adott témában):

 

 

Ezen felül a zalaegerszegi ÚNP gyakran nyit külső intézmények fele is (VMK, DÖK, HÖK, Önkormányzatok, Civil Egyesületek) ahol a közösségi teret rendszeresen népszerűsíti a város és környező települések szabadtéri rendezvényein. (Gyereknap, TeSzedd akciók,

Fesztiválok, városszépítés...)