Új nemzedékkel a tappancsosokért!

Bevezető: 
Szereted az állatokat és szívesen tennél is értük? Gyere és csatlakozz TE is önkéntes akciónkhoz! :)

Az egri Új Nemzedék Közösségi Tér a 2016-ban megrendezett 72 óra kompromisszumok nélkül elnevezésű önkéntes akció keretein belül szervezett először önkéntes akciót a helyi állatmenhelyre. A program népszerűségén felbuzdulva állandó programunkká vált a tappancsosok segítése, így havi rendszerességgel települünk ki önkénteseinkkel, akik szívükön viselik az állatok sorsát és szívesen tesznek is értük.

A fiatalok egy teljes hétvégén keresztül támogatják az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány fenntartásában működő egri állatmenhelyet, melynek jelenleg 241 védence van. Az önkéntesek a kutyasétáltatásban, etetésben, kenelek takarításában, edények fertőtlenítésében, tereprendezésben segédkeznek. A menhely munkatársai nagyon hálásak a szorgos kezekért, és ha csak néhány fiatal megy ki hozzájuk, annak is nagyon örülnek, mivel a menhelyre befogadott állatok száma igen magas. Az önkéntes akcióinkat rendszerint adománygyűjtés is megelőzi. Az adományozóinknak köszönhetően, minden alkalomra csomaggal érkezünk, amiben etetőtálak, pórázok, játékok, kutya- és macskaeledelek, takarók, szőnyegek találhatóak.

Ha szereted az állatokat, főleg a négylábú kis kedvenceket, ha szeretnél önkénteskedni, ha szeretnél jó hangulatban valami jó tenni, vagy van egy pár felesleges holmid, aminek a menhelyen örülnének, gyere és csatlakozz hozzánk! Május 27-28-én, hétvégén mi kint leszünk!

Az adományokat 2017. május 26-ig várjuk az Új Nemzedék Egri Közösségi Terébe (Eger, Érsek u. 8), ahonnan az összegyűlt adományokat szombaton visszük ki az állatmenhely lakóinak.

A program facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/633650996824668