önkéntesség

2022. 09. 20.
szerző: Admin
Így kezdődött a 2022-es nyárzáró fesztivál, a minden évben megrendezésre kerülő SZIN.
2018. 01. 25.
szerző: Új Nemzedék Székesfehérvári Közösségi Tér
Egy kicsit mi is gyógyultunk az elmúlt kedden...
2017. 06. 13.
szerző: Új Nemzedék Tatabányai Közösségi Tér
Hamarosan felkerül az utolsó „V” betű is az iskolai táblára és megkondul a várva-várt nyári szünetet jelző csengő. Június 10-én szombaton iskolatáskák helyett túra hátizsákokba pakolt a kalandvágyó diáksereg, továbbá az aktív pihenést előnyben részesítő családosok és sportkedvelő közösségek is ugyanazon kihívás teljesítésére készültek: a tatabányai kalandnapra.
2017. 05. 24.
szerző: Új Nemzedék Tatabányai Közösségi Tér
Ki a valódi önkéntes? Hogyan lehet az önkéntes aktivitásokat népszerűsíteni? Milyen módon lehet kreatívan megvalósítani a társadalmi felelősségvállalást
2017. 05. 23.
szerző: Új Nemzedék Egri Közösségi Tér
Szereted az állatokat és szívesen tennél is értük? Gyere és csatlakozz TE is önkéntes akciónkhoz! :)
2017. 05. 12.
szerző: Új Nemzedék Egri Közösségi Tér
Az Új Európa Alapítvány az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel együttműködésben meghirdette a KÖSZ! Program elnevezésű pályázatát, melyen a Magyar Vöröskereszt Heves Területi Szervezete Önkéntes „KÖSZ-Pont” című programjával támogatást nyert.
2017. 05. 08.
szerző: Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér
2017. április 28-án a Veszprémi Új Nemzedék csapata játékos programmal települt ki a Veszprémi Egyetemi Napokra. A rendezvényen középiskolások vetélkedhettek értékes nyereményekért és ismerkedhettek meg ifjúsági szolgáltatásokkal.
2017. 03. 24.
szerző: Új Nemzedék Tatabányai Közösségi Tér
Kókuszgolyóval a rasszizmus ellen! Közösségi terünk csatlakozott a rasszizmus elleni világhéthez és szuperebbnél szuperebb programokat valósítottunk meg az önkénteseinkkel. Célunk a rasszizmus elleni fellépés, az érzékenyítés és az egyenlő bánásmód népszerűsítése volt.
Feliratkozás önkéntesség csatornájára