Szeged (Csongrád)

2018. 02. 26.
szerző: Farkas Zita
Már negyedik alkalommal gyűltek össze a K-pop iránt érdeklődő fiatalok. Ha valami mi is az a K-pop. Annak eláruljuk, hogy minden, ami a koreai zenébe beletartozik a rocktól a rap-en át a popig. A K-pop találkozó célja, hogy még jobban megismerjék ezt a műfajt és együtt közösséget teremtsenek.
2017. 08. 18.
szerző: Farkas Zita
Az Új Nemzedék Szegedi Közösségi Tere, az Alternatíva Egyesület, a Zsonglőr eszköztár és a Bűnmegelőzési Központtal együttműködve szerveztünk egy Reggae Pikniket. Az Alternatíva Egyesület munkatársának tudósítását olvashatjátok.
2017. 05. 26.
szerző: Új Nemzedék Szegedi Közösségi tér
2017.05.13.-án szombaton megrendezésre került az első Maid Kávézó az Új Nemzedék Szegedi Közösségi Terében! Azok számára, akik nem jártasak a japán kultúrában vagy az animékben, ez a kifejezés valószínűleg idegennek hangzik. De mi is az a maid kávézó?
2017. 05. 05.
szerző: Új Nemzedék Szegedi Közösségi tér
Április végén Sörös Krisztián „Kóborlók” című képregénye került bemutatásra a Szegedi Új Nemzedék Közösségi Térben. A zombi témájú képregény pár oldalát kiállításként is megtekinthetik az érdeklődők, de akár az egész képregényt is elolvashatják az érdeklődők!
2017. 03. 17.
szerző: Új Nemzedék Szegedi Közösségi tér
Ugorj be hozzánk, ha egy jó programot keresel, ha tennél valamit másokért, ha segítségre vagy csak egy tanácsra van szükséged, ha szívesen lennél egy új csapat tagja vagy csak helyet keresel a társaságodnak, ha ismerkednél, tanulnál, tapasztalnál, nevetnél, játszanál vagy ha úgy döntesz, most megvalósítod az álmaidat!